Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Luxe badkamer van het Northern Dune project


Hout en marmer is een hele populaire combinatie in de wereld van interieur en design. Je ziet het vaak in de keuken, waar bijvoorbeeld houten keukenkasten worden gecombineerd met een marmeren werkblad. In ook in de badkamer zijn marmer en hout super hot. Het is een combinatie die elke ruimte zowel een warme als een luxe uitstraling geven. De badkamer die we vandaag willen laten zien, is daar een heel mooi voorbeeld van. De badkamer van het Northern Dune project!

Luxe badkamer van het Northern Dune project

Modern, luxe en exclusief

Het Northern Dune project is een project van Musa Studio. Het interieur- en architectenbureau uit Moldavië heeft in de stad Chișinău het interieurontwerp en indeling gerealiseerd voor een appartement met een totale woonoppervlakte van 80m2. Het interieurontwerp kan je omschrijven als modern, luxe en exclusief. En dat is meteen ook een mooie omschrijving voor deze badkamer.

Luxe badkamer van het Northern Dune project

Kleine ruimtelijke badkamer

Als het gaat om de vloeroppervlakte, is het zéker geen grote badkamer. Maar het hoge plafond zorgt er wel voor dat het een ruimtelijke badkamer is. Ze hebben bovendien een mooie indeling gemaakt, waarbij de op maat gemaakte glazen schuifdeur, over de gehele breedte van de badkamer, de scheidingswand vormt. De scheidingswand tussen de ruime inloopdouche aan de ene kant, en het toilet en de wastafel aan de andere kant.

Luxe badkamer van het Northern Dune project

Houtlook tegels en marmeren tegels

Voor de vloer is er gekozen voor hele mooie houtlook tegels, die ook gebruikt is voor één van de muren. De andere muren zijn betegeld met grote rechthoekige witte carrara marmeren wandtegels. Naast een grote rechthoekige spiegel boven de wastafel, is er ook een grote spiegelwand gecreëerd, direct naast de deur. Aan deze spiegelwand zijn glazen plankjes gemonteerd, waar verschillende spullen op geplaatst kunnen worden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply