Kleine badkamers voorbeelden, Luxe badkamers voorbeelden

Kleine badkamer met marmer en goud


Aan de Sankt Eriksgatan stond een heel mooi appartement te koop bij Innerstadsspecialisten. Het is een karakteristiek appartement die volledig tot in de kleinste details is verbouwd met mooie materialen. Een hoogwaardige afwerking die je vooral ook terugziet in de badkamer. Houd je van chic en klassiek? Kijk dan snel verder, want je zult deze badkamer geweldig vinden!

Kleine badkamer met marmer en goud

Marmeren tegels en gouden kranen

Het is een vrij kleine badkamer, maar het hoge plafond zorgt ook voor ruimtelijkheid. Zowel de vloer als de wanden zijn volledig betegeld met hele chique witte carrara marmeren tegels. In de hoek is een inloopdouche ingericht. Een luxe inloopdouche die ingericht is met twee inklapbare glazen wanden, een luxe gouden regendoucheset, bestaande uit een super grote regendouche in de muur en een kleine handdouche.

Kleine badkamer met marmer en goud

Rechts naast de douche is de badkamermeubel ingericht. Een zwevende witte badkamermeubel met witte deurgrepen, een wit wastafelblad en een witte ronde opbouwwastafel. De messing gouden kraan past bij de douche, net zoals de kleine haakjes en de klassieke handdoekenrek aan de muur.

Tegenover de douche vind je ook nog een toilet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply