Kleine badkamers voorbeelden, Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Luxe badkamerontwerp voor een lange smalle badkamer


Iedereen wilt een ruime en brede badkamer hebben, zodat er veel mogelijkheden zijn als het gaat om de inrichting. In kleine smalle badkamers is natuurlijk veel minder mogelijk. Tegelijkertijd kan dat juist ook een voordeel hebben. Omdat er minder mogelijkheden zijn, hoef je ze ook niet allemaal uit te denken en te overwegen. In deze lange smalle bijvoorbeeld is eigenlijk maar één indeling het meest logisch. Daar hebben ze dan ook voor gekozen!

Luxe badkamerontwerp voor een lange smalle badkamer

Het badkamerontwerp is gerealiseerd door Davide Tarricone. De Italiaanse interieurontwerp en architect had begin dit jaar een mooi appartement ontworpen en ingericht. Het appartement is gelegen in Bari in Italië. Een modern appartement, die ingericht is met hele mooie warme en stoere materialen.

Praktische indeling

Hoewel deze badkamer lang en smal is, is de indeling heel erg praktisch. Helemaal achterin is een klein raampje aanwezig die ook geopend kan worden. Daar is de douchecabine geplaatst. Deze kan over de hele breedte gesloten worden met een glazen schuifdeur. Naast de douche vind je het toilet en de bidet, gevolgd door de moderne badkamermeubel en de bijbehorende wastafel.

Luxe badkamerontwerp voor een lange smalle badkamer

Houtlook tegels

De badkamer is strak, maar dankzij de prachtige houtlook tegels heeft het ook een hele warme uitstraling. Deze vind je niet alleen op de vloer, ook de buitenmuur waar het raampje in verwerkt is, is betegeld met dezelfde houtlook tegels. Dit hebben ze gecombineerd met strakke muren, waarvan één wit en de ander bruin is.

Moderne badkamermeubel

De badkamermeubel is super modern, bestaande uit drie elementen. Onder de wastafel vind je een brede zwevende kast met twee laden, en aan de rechterkant van de wastafel zijn twee vierkante wandkastjes gemonteerd. Genoeg opbergmogelijkheden dus in deze smalle kleine badkamer.

Fotografie: Pierangelo Laterza

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply