Kleine badkamers voorbeelden

Kleine badkamer met marmer, goud en kastanjehout


Eergisteren hebben we een hele luxe badkamer laten zien, waar marmer en zwarte accenten de hoofdrol spelen. Vandaag willen we een andere badkamer laten zien, waar marmer ook het belangrijkste materiaal is. En tóch heeft deze badkamer een hele andere sfeer en uitstraling. Dit is vooral te danken aan de kastanje houten accenten.

Kleine badkamer met marmer, goud en kastanjehout

Marmer

Het is de badkamer van het VP House project, die in 2015 gerealiseerd is door de interieur architecten en ontwerpers van Guilherme Torres. Zij hebben in Sao Paulo in Brazilie een klein appartement ingericht. Hoewel er niet heel veel woonoppervlakte is, hebben de ontwerpers een super luxe interieurontwerp gemaakt voor hun klant. Marmer speelt daarbij een belangrijke rol, vooral ook in de badkamer.

Kleine badkamer met marmer, goud en kastanjehout

Het marmer vind je hier niet op de vloer de vloer van de badkamer, maar ook wel aan de wanden, de wastafel, én de smalle wandplanken. Dit hebben ze gecombineerd met een super leuke vloer, bestaande uit kleine vierkante tegels met een subtiel patroontje. De inloopdouche is ingericht tegenaan de achterste wand, waar een klein raampje bovenaan de muur aanwezig is.

Kastanjehout en goud

Zoals gezegd, tref je in het ontwerp ook kastanje houten elementen aan. Daarmee is bijvoorbeeld de wastafelmeubel gemaakt, en ook het krukje heeft hetzelfde materiaal gekregen. En ook goud is een belangrijke kleur, die terugkomt in de badkamerkraan, de douche en de handdoekrekken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply