Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met grote grijze betonlook tegels


Dit is de badkamer van een compleet verbouwde woning gelegen in Australië. De woning is weliswaar meer dan honderd jaar oud, maar dat is in ieder geval in deze badkamer niet te zien. Dit is te danken aan architect Janik Daleck van Australisch architectenbureau Dalecki Design. Hij is namelijk verantwoordelijk voor de complete renovatie en redesign van deze mooie woning.

Moderne badkamer met grote grijze betonlook tegels

Grote grijze tegels

Naast een compleet vernieuwd interieurontwerp, inclusief nieuwe geven en uitbouw, heeft de woning dus ook een nieuwe badkamer gekregen. Het is niet een hele grote badkamer, maar het is erg stijlvol en praktisch ingericht. De volledige badkamer is betegeld met stoere grijze betonlook tegels. Dit geldt voor alle muren én de vloer. Deze tegels geven de badkamer een moderne en minimalistische uitstraling. In het eerste gedeelte van de badkamer, tref je aan de linkerkant de badkamermeubel. Er is gekozen voor een strakke moderne witte zwevende badkamermeubel, waar een moderne witte waskom op is geplaatst. Dit hebben ze gecombineerd met een moderne chromen inbouwkraan en een grote wandspiegel.

Ruime inloopdouche

Achterin de spiegel vind je de rio,e inloopdouche, die voorzien is van een moderne glazen douchewand. Passend bij de chromen inbouwkraan, tref je daar een chromen regendouche aan uit dezelfde serie. In de muur van de inloopdouche is een brede nis in de muur gecreeerd, waar kleine douchespullen in geplaatst kunnen worden.

Dakraam

Oorspronkelijk was er geen ramen in de badkamer, waardoor het er vrij donker was. Dit hebben ze opgelost door het creëren van een groot dakraam boven de douche. Hierdoor wordt de badkamer dus voorzien van heerlijke natuurlijke lichtinval.

Fotografie: Dion Robeson

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply