Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer met zwarte accenten en marmer


Deze badkamer is onderdeel van een interieurontwerp, die een gerealiseerd is door de interieurontwerpers van ontwerpstudio Mim Design. Zij hebben in Elsternwick in Australië een woning ontworpen en ingericht voor een jon gezin met twee kinderen. Het oude interieur was flink gedateerd en vooral heel erg donker. Daar moest dus verandering in komen. De interieurontwerpers hebben een selectie gemaakt van hele mooie en luxe materialen en kleuren, zoals hout, marmer en zwart staal. Deze materialen tref je ook aan in de nieuwe badkamer.

Luxe badkamer met zwarte accenten en marmer

Luxe badkamer

Het is een vrij ruime en vooral erg lichte badkamer. De wanden zijn betegeld met strakke lichtgrijze vierkante wandtegels, en voor de vloer is er gekozen voor luxe marmeren tegels. Marmer komt bovendien op meerdere plekken terug in het badkamerontwerp, zoals de luxe wastafelmeubel en het muurtje die in de inloopdouche is gebouwd.

Luxe badkamer met zwarte accenten en marmer

Aparte inloopdouche en vrijstaand bad

Er is gekozen voor een aparte inloopdouche, die volledig afgesloten is met mooie luxe matglazen wanden en zwarte stalen kozijnen, inclusief bijpassende deur. Naast de inloopdouche is er ook een vrijstaand bad geplaatst in de badkamer. Het bad vind je onder het grote raam, samen met de bijpassende zwarte vrijstaande kraan.

Zwarte accenten

Ook de zwarte accenten spelen een belangrijke rol in het ontwerp. Zwart komt niet alleen terug in de badkraan en de zwarte stalen kozijnen, maar ook de regendouchestet, de kranen bij de wastafel en de grote spiegel is voorzien van een grote stalen wand. Super leuk om te zien hoe dit mooie ontwerp gecombineerd is met het klassieke glas in lood.

Bron: Designaddicts.com.au

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply