Kleine badkamers voorbeelden

Kleine badkamer met twee soorten patroontegels


We hebben hier al mega veel mooie kleine badkamers laten zien. De kleine badkamer die we vandaag willen laten zien is daar weer een perfect voorbeeld van. Een hele fijne kleine maar zeer praktisch en stijlvol ingerichte badkamer. Het is hoogstens 6m2 groot, maar het is wel lekker ruim ingericht met alleen spullen die nodig zijn.

Kleine badkamer met twee soorten patroontegels

Twee soorten patroontegels

Op de vloer vind je stoere zwart wit grijze tegels met een vintage geometrisch patroon. En ook aan de wanden in de inloopdouche vind je zwart witte patroontegels. Je zou zeggen dat deze combinatie veel te druk zou worden, maar het valt eigenlijk heel erg mee. Sterker nog, het ziet er super mooi uit. De ruime inloopdouche is ingericht over de gehele breedte van de muur en is voorzien van een brede glazen wand waar een glazen deur in zit.

Kleine badkamer met twee soorten patroontegels

Muren half betegeld half gestuukt

In de ruimte buiten de douche is het onderste gedeelte van de muren betegeld, terwijl het bovenste gedeelte strak is gestuukt en wit geschilderd. Er is dus een soort lambrisering gecreeerd van minimalistische witte metrotegels.

Hier vind je een stijlvolle houten badkamerwandmeubel inclusief inbouwwastafel, een toilet en een Scandinavische open wandrek. Boven de wastafel is een witte spiegel en een stoere wandlamp gemonteerd aan de muur.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply