Moderne badkamers voorbeelden

Tweede badkamer op zolder


Een badkamer vind je niet zo snel op de zolder. Maar in dit geval gaat het om de tweede badkamer in de woning. Op de verdieping daaronder vind je de hoofdbadkamer, die iets meer uitgebreid is dan deze, die voorzien is van zowel een bad als een douche. Maar je mag zéker niet klagen als je deze als hoofdbadkamer hebt!

Tweede badkamer op zolder

Schuine wand me dakraam

Het gaat om een zolderverdieping met een schuin dak, waardoor je hier te maken hebt met een schuine wand. Dit heeft z’n beperkingen, maar dat hebben ze hier goed opgelost. Zowel de vloer als de wanden zijn betegeld met moderne lichtgrijze tegels. Hier en daar hebben ze ook kleine grijze mozaïektegeltjes in de wanden verwerkt voor meer dynamiek.

Tweede badkamer op zolder

On het lage gedeelte zijn het toilet en de bidet geplaatst, onder het grote dakraam. Het grote dakraam zorgt bovendien voor enorm veel zonlicht in deze zolder badkamer. Daarnaast vind je in het hoge gedeelte de inloopdouche. Een grote inloopdouche met een houten vlondervloer en een op maat gemaakte glazen douchewand.

Tweede badkamer op zolder

Helemaal aan de andere kant vind je de badkamermeubel en wastafel. Ze hebben gekozen voor een stoere brede betonnen werktafel, waar een brede witte wastafel op geplaatst is. Ook de spiegel aan de wand is over de gehele breedte op maat gemaakt.

Bron: Adesignedblog.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply