Kleine badkamers voorbeelden, Vintage badkamer

Kleine badkamer van Sara Blake


Dit is de badkamer van Sara Blake, een illustratrice, ontwerpster en art director uit New York. Ze woont in een klein appartement van 41m2 gelegen in de fijne wijk Greenwich Village. Vijf jaar geleden was ze in het appartementje getrokken. Toendertijd was het appartement onbewoonbaar. Daarom had ze het volledig verbouwd. Ook de badkamer is van top tot teen gerenoveerd. Hieronder zien jullie het mooie resultaat!

Kleine badkamer van Sara Blake

Inloopdouche

Alles werd gestript in de badkamer. Vloertegels zijn verwijderd, wandtegels zijn verwijderd, het bad is verwijderd en het toilet heeft een nieuwe locatie gekregen binnen in de badkamer. Helemaal achterin, bij het kleine raampje, is nu een ruime inloopdouche ingericht, waar ze super blij mee is. De vloer is betegeld met kleine zwarte mozaiektegeltjes, en ook een stukje van de wand is daarin meegenomen. Dit hebben ze gecombineerd met witte vierkante wandtegels aan de bovenkant. Op die manier lijkt het alsof er een grote zwarte bak gerealiseerd is in de inloopdouche. In de muur is een grote nis gecreëerd voor kleine spullen zoals flesjes en zeep. De grote mat zwarte regendouche set is ook een mooie blikvanger.

Kleine badkamer van Sara Blake

Zwart, wit, grijs en zilver

Sara wilde dat alles zwart, wit, grijs en zilver was. Daarmee heeft ze een stijl gecreeerd, die omschrijft als Natural History Museum meets mid-century modern.

Buiten de douche zijn alle wanden strak gestuukt en wit geschilderd. Het toilet vind je direct naast de inloopdouche. Daaromheen vind je verschillende leuke decoratie zoals mooie lijsten en bijpassende haken voor de handdoeken.

Kleine badkamer van Sara Blake

De badkamermeubel is ook mooi. Een klassieke witte kast, die afgewerkt is met een donkere marmeren blad en een zwarte kraan. Boven de meubel is een vintage zilveren wandspiegel opgehangen.

Bron: Apartmenttherapy.com | Fotografie: Melanie Rieders

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply