Klassieke badkamers voorbeelden, Vintage badkamer

Vintage klassieke badkamer uit Parijs!


Vandaag willen we een hele leuke badkamer laten zien. Je zou het zéker niet zeggen, maar het is de badkamer van een appartement gelegen in Parijs. Het appartement is ontworpen en ingericht door architect Sophie Texier van ontwerpbureau Texier & Soulas. Zij heeft een exotisch interieurontwerp gemaakt, gekenmerkt door klassieke details en vrolijke kleuren. Dat zie je ook op een hele leuke manier in de badkamer terugkomen!

Vintage klassieke badkamer uit Parijs!

Exotische vloertegels

De badkamer is klein, maar tegelijkertijd ook erg knus en schattig. De vloer is betegeld met geweldige blauw witte patroontegels, die de badkamer een hele vrolijke exotische sfeer geven. Dit hebben ze gecombineerd met strak gestuukte witte muren. De muren rondom het bad zijn wel betegeld, met eenvoudige gebroken witte vierkante wandtegels. In één van die smalle wanden is een nisje verwerkt waar flesjes in geplaatst kunnen worden.

Vintage klassieke badkamer uit Parijs!

Gouden kranen

Het zwarte klassieke vrijstaand bad op pootjes passen erg mooi in deze badkamer, vooral in combinatie met de gouden douche en de bijbehorende gouden kraan.

Ook voor de wastafel is een gouden kraan uit dezelfde serie gebruikt. Daar hebben ze het gecombineerd met een witte waskom, die op een dik houten werkblad is geplaatst. De kleine ronde spiegel met de gouden rand en de vintage wandlampen daarnaast passen ook super leuk bij de vintage klassieke badkamer stijl.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply