Klassieke badkamers voorbeelden, Kleine badkamers voorbeelden

Kleine imposante klassieke badkamer


Marmer is een veelgebruikte materiaal in het interieur. Het ziet er niet alleen prachtig uit, het geeft een interieur ook een chique, luxe en exclusieve uitstraling. Marmer kan bovendien op verschillende manieren in verschillende ruimtes toegepast worden. De badkamer is één van de meest populaire plekken in huis daarvoor. Deze badkamer is daar een heel mooi voorbeeld van!

Kleine imposante klassieke badkamer

Deze badkamer is ontworpen door architectenbureau Hola Design. Zij hebben in Warschau in Polen een oude huurkazerne ontworpen en verbouwd. Het was een bouwval die van top tot teen aangepakt moest worden. Het heeft dus wat tijd en moeite gekost, maar het was het allemaal meer dan waard geweest.

Kleine imposante klassieke badkamer

Marmer en lambrisering

De interieurontwerpers hebben gekozen voor een combinatie van een oude Warschau style, gecombineerd met New Yorkse sferen. In de mooie badkamer heeft dat geresulteerd in een chique en luxe uitstraling. Op de vloer vind je eenvoudige grote grijze vloertegels, maar de echte exclusiviteit komen van de muren. De onderkant is gedecoreerd met een mooie witte klassieke lambrisering, terwijl de grote bovenkant betegeld zijn met prachtig witte carrara marmer tegels. Het verlaagde plafond met de sierlijke ornamenten past er perfect bij.

Het is vrij kleine badkamer, maar het is erg praktisch ingericht. De grote glazen douchewand verdeelt de badkamer in een inloopdouche en een gedeelte waar de badkamermeubel en de bijbehorende wastafel zijn geplaatst. Boven de wastafel is een mooie klassieke zilveren Barok spiegel opgeghangen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply