Kleine badkamers voorbeelden

Mooie badkamer en suite met glazen deur en wanden


Ontwerpbureau Studio 6b Design School hebben het Bauhaus appartement ontworpen. Een super mooi appartement gelegen in het Bauhaus complex aan een grote boulevard in het centrum van Tel Aviv. Het appartement is 70m2 groot, en is op een hele stijlvolle en speelse manier ingericht. In de woonkamer is bijvoorbeeld een glazen box gecreëerd, waar een kantoor is ingericht. En daar is de TV opgehangen aan een verticale paal, die tussen het plafond en de vloer is gespannen. En ook de badkamer ziet er erg bijzonder en uniek uit. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Mooie badkamer en suite met glazen deur en wanden

Glazen wanden en deur

Het appartement heeft in totaal twee slaapkamers en twee badkamers. Dit is de badkamer van de master bedroom van het appartement. De slaapkamer is strak afgewerkt met mooie materialen. Strak afgewerkte witte muren, een chique visgraat houten vloer, mooie op maat gemaakte inbouwkasten, noem maar op. Maar de echte blikvanger van de slaapkamer is eigenlijk de badkamer. Je kunt het zien als onderdeel van de slaapkamer omdat de architecten de badkamer erg betrokken is bij de slaapkamer, door de glazen wanden en de bijbehorende glazen deur. Op die manier heb je vanuit het bed uitzicht op de mooie badkamer.

Mooie badkamer en suite met glazen deur en wanden

Zwart en goud

Het is een kleine badkamer, die erg stijlvol en praktisch is ingericht. Op de vloer vind je grote zeshoekige hexagon tegels, terwijl een strak gestuukte witte muur gecombineerd is met een zwart betegelde muur. Aan de witte muur is het hangtoilet gemonteerd, en aan de grote zwarte muur is de zwarte badkamermeubel opgehangen met de bijbehorende witte wastafel, de gouden inbouwkraan en de gouden ronde spiegel. Ook de douche bevat veel gouden accenten, zoals de gouden handdouche, de gouden knoppen en de grote ronde regendouche uit het plafond. De gouden accenten passen super mooi bij de zwarte muur!

Fotografie: Itay Benit

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply