Kleine badkamers voorbeelden

kleine leuke budget badkamer


Een leuke badkamer hoeft niet duur te zijn. Dat wordt door deze badkamer andermaal bewezen. Het is de kleine badkamer van een klein appartement gelegen in Stockholm. Het leuke van dit appartement is dat er met weinig middelen en weinig geld een super leuk interieur is gecreëerd. Dat geldt voor de keuken, voor de woonkamer, voor de slaapkamer, en vooral ook voor deze kleine badkamer.

kleine leuke budget badkamer

IKEA

Op de vloer vind je mooie neutraal gekleurde tegels. Deze zijn gecombineerd met eenvoudige minimalistische witte vierkante tegels, van de vloer tot aan het plafond. Als het gaat om de combinatie mooi en functioneel, dan speelt IKEA natuurlijk een rol. Hier hebben ze gekozen voor de badkamermeubel van IKEA. Een moderne witte badkamermeubel met twee ladekasten boven elkaar en een bijbehorende wastafel. Ook het wandkastje en de spiegel die daarboven zijn gemonteerd zijn van het Zweedse woonwarenhuis.

kleine leuke budget badkamer

Decoratie

Er is een vrijstaand bad geplaatst in deze kleine badkamer. Het leuke is dat daar een muurtje is gerealiseerd waar kleine spullen op geplaatst kunnen worden. Flejes, handdoeken, planten, noem maar op. Ook aan de andere kant vind je meer leuke spullen, die geplaatst zijn op de twee smalle witte wandplankjes. Ook die zijn afkomstig van IKEA. Super leuk voor kleine lijsten en flessen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply