Kleine badkamers voorbeelden

De kleine chique badkamer van Roost Apartment hotel


Vandaag willen we weer een mooie badkamer laten zien van een hotel. Voor iedereen die The Line Hotel of Ace hotels mooi vinden, zal dit hotel, het Roost Apartment hotel, ook geweldig vinden. Een nieuw concept gelegen in Midtown in Philadelphia. Het heeft het comfort van Airnbnb appartementen, maar wel met de voordelen van een luxe boutiekhotel. Het beste van twee werelden dus. Hieronder zien jullie hoe de badkamer eruit ziet!

De kleine chique badkamer van Roost Apartment hotel

Praktische inrichting met klassieke mooie elementen

Het is een kleine badkamer, maar het is wel erg praktisch ingericht. Het ontwerp kenmerkt zich met luxe elementen en mooie materialen. Zo vind je hier een ruime inloopdouche, die over de gehele breedte afgesloten is met een brede glazen deur en een stukje vaste glazen wand. Binnenin de inloopdouche zijn de wanden betegeld met witte metrotegels, gecombineerd met kleine klassieke mozaïektegeltjes. Een combinatie die ervoor zorgt dat de badkamer een chique klassieke uitstraling heeft. Deze kleine vloertegeltjes vind je ook in de rest van de badkamer buiten de in loopdouche. Daar zijn de muren echter strak gestuukt en wit geschilderd.

Er is een wastafelmeubel gebouwd van chique eiken hout, die afgewerkt is met een donkere marmeren werkblad met een inbouwwastafel. De meubel is voorzien van zowel ladekasten als open planken waar handdoeken opgeborgen kan worden. Aan de muur boven de wastafel hangt een ronde spiegel, met aan beide kanten een klassieke wandlamp.

De kleine chique badkamer van Roost Apartment hotel

De kleine chique badkamer van Roost Apartment hotel

Fotografie: Matthew Williams

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply