Kleine badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Kleine moderne badkamer met granieten keramische tegels


Deze badkamer hebben we gevonden bij Edward Partners, waar een leuk appartement te koop stond. Een appartement van 107m2 die super strak is ingericht en voorzien is van alle moderne gemakken van deze tijd. Een mooie houten vloer, openslaande deuren naar het terras balkon en een hele fijne luxe badkamer. Deze fijne badkamer gaan we vandaag aan jullie laten zien!

Kleine moderne badkamer met granieten keramische tegels

Praktische indeling

Het is een kleine badkamer, maar het is heel praktisch ingericht. Praktischer kan eigenlijk niet. Helemaal achterin vind je de ruime inloopdouche, die voorzien is van een mooie smalle glazen douchewand met een stalen frame en een luxe regendouchte set. Daarnaast vind je het toilet en de wastafel. Aan de muur is een passende compacte designradiator opgehangen.

Kleine moderne badkamer met granieten keramische tegels

Grote tegels van 60x60cm

De badkamer is weliswaar klein, maar het voelt totaal niet klein aan. Dit is vooral te danken aan de grote tegels, waarmee zowel de muren als de vloer betegeld zijn. Ze hebben gekozen voor grote, lichte granieten keramische tegels van 60x60cm. De grote maten en de symmetrische opstelling geven een gevoel van exclusieve precisie en vakmanschap.

Bron: Edwardpartners.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply