Houten vloer in badkamer, Moderne badkamers voorbeelden

In deze warme badkamer vormt het plafond dé blikvanger!


Als een woning ingericht wordt met twee badkamers, dan heb je meestal te maken met een grote luxe badkamer en een kleine en wat mindere luxe badkamer. Dat dit niet altijd zo hoeft te zijn, wordt bewezen door deze super mooie badkamer. Deze badkamer is ingericht als tweede badkamer van een project, die gerealiseerd is door de architecten Olga Bogdanova, Oleg Matiushchenko en Lena Bryantseva, van het interieur- en architectenbureau Bogdanova Bureau.

In deze warme badkamer vormt het plafond dé blikvanger!

Houtlook tegels

Het project hebben ze Good Life genoemd, vanwege de luxe. De master badkamer is super mooi, maar ook deze tweede badkamer mag er zéker wezen. De ontwerpers hebben gekozen voor een moderne warme uitstraling, door het gebruik van verschillende houten elementen. Zo is de vloer betegeld met mooie warme houtlook tegels, die bijna niet van echte houten planken zijn te onderscheiden. Deze tegels komen ook terug aan één van de wanden. In deze wand zijn twee nissen gecreëerd, één in de inloopdouche, en een bredere boven het toilet, waar verschillende leuke spullen in geplaatst kunnen worden.

In deze warme badkamer vormt het plafond dé blikvanger!

Spiegelwand

De houtlook tegels aan de wand, is afgewisseld met een volledig betegelde wand met grote witte wandtegels in de inloopdouche, en een grote spiegelwand. Deze spiegelwand ziet er niet alleen erg mooi uit, maar zorgt ook voor een ruimtelijk effect in deze badkamer. Aan deze spiegelwand is de badkamermeubel gemonteerd. Een moderne strakke witte zwevende badkamermeubel met geintegreerde wastafel, een brede ladekast, en een grote vak aan de onderkant.

Kunstwerk plafond

Alles wat we hierboven hebben genoemd is mooi, maar het plafond vormt de échte blikvanger in dit badkamerontwerp. De ontwerpers hebben een kunstwerk gecreëerd van verschillende houten blokken, die gemonteerd zijn aan een volledig verlichte plafond. Het is alsof je in een museum of iets dergelijks bevindt.

De mooie plant in de hoek van de badkamer is natuurlijk ook altijd een goed idee!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply