Badkamer ideeen

Leuke badkamer door interieurontwerper en architect Michelle Berwick


Deze leuke badkamer is ontworpen door interieurontwerper en architect Michelle Berwick. Een inspirerend project, die het begin van dit jaar gerealiseerd is. Het is een moderne woning gelegen in Canada met moderne klassieke stijl. De verschillende ruimtes zijn allemaal anders, maar er is wel een duidelijke rode lijn te herkennen. In totaal is de woning voorzien van twee badkamers. De master bedroom heeft een badkamer en suite en deze badkamer is ingericht voor de kinderen.

Leuke badkamer door  interieurontwerper en architect Michelle Berwick

Het is een kleine badkamer, die erg praktisch is ingedeeld en ingericht. Als je binnenkomt, heb je aan de linkerkant de combinatie van het bad en de douche. Daarnaast vind je het toilet, gevolgd door de grote badkamermeubel.

Patroontegels, metrotegels en gestuukte wanden

Op de vloer vind je hele leuke patroontegels met een sierlijk wit, grijs en zwart patroon. Dit hebben ze gecombineerd met strak gestuukte witte wanden. De wanden boven het bad en in de douche zijn betegeld met moderne witte metrotegels. Er is gekozen voor zwarte accenten in de badkamer. Zo is de badkraan zwart, de handdouche en de regendouche, de rails van de douchegordijn is zwart, de badkraan, noem maar op.

Leuke badkamer door  interieurontwerper en architect Michelle Berwick

Zwart en koper

Ook de badkamermeubel is erg leuk. Een brede badkamermeubel met twee grote ladekasten met hoogglans grijze deuren, afgewerkt met koperen deurgrepen. Boven de wastafel is een ronde spiegel gemonteerd met een mooie koperen rand. En ook de wandlamp daarboven kenmerkt zich met een zwarte basis en een koperen fitting.

Fotografie: Larry Arnal

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply