Witte badkamer

Badkamerontwerp met vierkante witte tegels en een zwart plafond


Deze badkamer is door de interieur architecten Ruetemple Studio ontworpen, voor een jong gezin uit Moskou. Het appartement is niet heel groot. De uitdaging was dan ook om slimme oplossing te bedenken voor de indeling, het licht én opbergmogelijkheden. Naast een sliumme flexibele woonkamer, een half open keuken die ook afgesloten kan worden met een grote schuifdeur en slimme oplossingen voor de slaapkamers, hebben de Russische ontwerpers ook een hele bijzondere badkamer ontworpen en ingericht. Hieronder kunnen jullie zien hoe die badkamer is geworden!

Badkamerontwerp met vierkante witte tegels en een zwart plafond

Vierkante witte tegels en zwart plafond

De badkamer kenmerkt zich door witte tegels. Eenvoudige, minimalistische, witte vierkante tegels. De hele badkamer is met deze witte vierkante tegels betegeld. De vloer, alle muren, maar ook het bad én het wastafelblad. Ze hebben bovendien gekozen voor donkere voegen, waardoor de tegels nóg meer opvallen. Dit hebben ze gecombineerd met een stoer en strak zwart geschilderd plafond.

Badkamerontwerp met vierkante witte tegels en een zwart plafond

Zwarte accenten

Achterin de badkamer is over de gehele breedte een bad geplaatst. Rechts van de badkamer vind je het toilet, en daartegenover is het wastafelblad geïnstalleerd. Een dik wastafelblad met daarop een mooie moderne waskom, gecombineerd met een mat zwarte inbouwkraan die strak in de muur is verwerkt. Zwarte accenten komen ook op andere plekken terug in het badkamerontwerp. De ronde wandspiegel boven de wastafel bijvoorbeeld, maar ook de badkraan, de zwarte handdoekenrek boven het bad, de wc-rolhouder, de prullenbak en zelfs de kandelaars voor de kaarsen zijn zwart.

Bron: Ruetemple.ru

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply