Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer met een donker kleurenpalet


Houd je van modern en luxe? Dan zal je waarschijnlijk deze badkamer helemaal te gek vinden. Het is ontworpen door FORM, een groot architectenbureau uit Kiev. Ze hebben al veel indrukwekkende projecten gerealiseerd. Dit project, het ontwerp en inrichting van een loft appartement met een enorme panoramaraam in de woonkamer, is één van de laatste projecten die te vinden is in de portfolio van deze getalenteerde architecten. De badkamer mag er natuurlijk ook wezen!

Luxe badkamer met een donker kleurenpalet

Donkere kleuren

De badkamer is vrij ruim en is erg luxe ingericht. Hoewel het grootste gedeelte van het interieur vrij licht is ingericht met witte muren en lichtgekleurde meubels, hebben ze juist voor een donker kleurenpalet gekozen voor de badkamer. De mooie donkere natuurstenen tegels geven de badkamer niet alleen een hele luxe uitstraling, ze creëren ook rust en warmte.

Luxe badkamer met een donker kleurenpalet

Luxe badkamer met een donker kleurenpalet

Uiteraard kan je hier ook genieten van veel moderne gemakken. Een inloopdouche, een super groot rond bad, dubbele wastafels, noem maar op. Kortom, het is een echte droombadkamer geworden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply