Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer en suite in Russische loft


De architecten van Russisch architectenbureau ONI Architects hebben in Moskou een geweldige loft appartement ontworpen en ingericht. Het appartement is voorzien van de mooiste materialen en moderne voorzieningen. Zo hebben ze de master bedroom gecombineerd met een open inloopkast én een luxe badkamer en suite. In die badkamer gaan we vandaag een kijkje nemen.

Luxe badkamer en suite in Russische loft

Luxe badkamer en suite in Russische loft

Glazen wand en deur

Hoewel de slaapkamer en badkamer twee aparte ruimtes zijn, zijn deze twee ruimtes tóch heel erg bij elkaar betrokken. Dit is te danken aan de glazen wand en bijbehorende glazen deur. De slaapkamer is voorzien van grote raampartijen, waardoor je er heel veen zonlicht hebt. En daar kan de badkamer dus ook van meeprofiteren.

Marmeren vloer en houten elementen

Voor het ontwerp van de badkamer hebben ze gekozen voor een mix van een chique marmeren vloer en wanden en kasten van mooie houten planken. Tegen de achterwand van de badkamer is een inloopdouche ingericht, die afgesloten is met een glazen deur. Naast de inloopdouche is een washok ingericht. Normaal gesproken hebben mensen liever geen wasmachine in de badkamer, maar hier is het meer een luxe dan een belemmering.

Maatwerk badkamermeubel

De houten badkamermeubel is volledig op maat gemaakt, en loopt zelfs helemaal door tot in de inoopdouche. In die inloopdouche wordt dat stukje meubel gebruikt als bank. Op de badkamermeubel vind je twee luxe diepe wastafels, met daarboven een geweldige grote spiegelkast.

In deze badkamer heb je ook een hangtoilet, met daarnaast de deur naar de inloopkast.

Luxe badkamer en suite in Russische loft

Luxe badkamer en suite in Russische loft

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply