Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer van Zweedse turnkey project


Laatste jaren zijn turnkey woningen helemaal hot. Woningen die volledig verbouwd zijn en vervolgens verkocht worden. Ideaal voor mensen die op huizenjacht zijn en niet willen klussen. Vandaag willen we een badkamer laten zien, die onderdeel is van een mooi turnkey project uit Zweden.

Luxe badkamer van Zweedse turnkey project

Luxe gemakken en materialen

Het bijzondere aan dit turnkey project, is dat ze alleen maar gewerkt hebben met hele luxe en exclusieve materialen. En dat zie je duidelijk terugkomen in het mooie ontwerp van de badkamer. Het is een ruime lichte badkamer, die voorzien is van moderne gemakken zoals een groot ligbad, een aparte inloopdouche, een toilet en een wastafel.

Luxe badkamer van Zweedse turnkey project

Mozaiektegeltjes en rechthoekige wandtegels

Op de vloer vind je mooie kleine witte mozaiektegeltjes, terwijl de wanden en de zijkant van het bed betegeld zijn met verticale rechthoekige witte wandtegels. Het bovenste gedeelte van de wanden en het plafond zijn strak gestuukt en stoer zwart geschilderd. Boven de wastafel en het toilet is een grote vierkante wandspiegel opgehangen, die de badkamer optisch nog groter maken.

Luxe details

Daarnaast vind je in de badkamer ook hele mooie kleine details. De wc-rolhouder bijvoorbeeld van chroom, de chromen kranen, de wandhaakjes, de kranen, de douchekop, noem maar op. Alles straalt een en al luxe uit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply