Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Luxe badkamer met luxe voorzieningen uit Perth


Houd je van een luxe badkamer? Dan zal je deze badkamer geweldig vinden. Deze badkamer ziet er namelijk niet alleen super mooi en luxe uit, het is ook ingericht met alle luxe voorzieningen die je kunt bedenken. En dit is te danken aan het ontwerpteam van interieur- en architectenbureau Dale Alcock. Kijk snel verder en raak geïnspireerd!

Luxe badkamer met luxe voorzieningen uit Perth

De badkamer hebben we gevonden in de indrukwekkende portfolio van Dal Alcock dus. Zij hebben een ruime familiewoning ontworpen in het Australische Perth. De woning is volledig verbouwd, alle vier de slaapkamers en beide badkamers. Er is een kleine badkamer ingericht, en dit is de grotere badkamer van de twee.

Groot raam

Wat fijn is van deze badkamer, is dat er een super grote raam aanwezig is, die van de vloer helemaal tot aan het plafond loopt. Dit zorgt niet alleen voor licht en ruimtelijkheid, je hebt ook een heel mooi uitzicht. En dit zonder dat het ten koste gaat van de privacy in de badkamer. Je kijkt namelijk uit op je eigen ruime en goed beschutte tuin. In de vond is het natuurlijk altijd mogelijk om de witte gordijnen dicht te doen.

Luxe badkamer met luxe voorzieningen uit Perth

Inloopdouche en toilet

De badkamer is modern. De vloer is betegeld met moderne grijze vierkante tegels, terwijl de muren betegeld zijn met grote witte hexagontegels. Voor de inloopdouche en het toilet zijn halve en met de grijs betegelde muurtjes gecreëerd, die dat gedeelte scheiden van het bad en de wastafels. Het muurtje bij de inloopdouche is bovendien ook nog verder verlengd met een glazen wand aan de bovenkant.

Vrijstaand bad, dubbele wastafels en maatwerk meubel

Het bad, een modern vrijstaand bad, is bij het grote raam geplaatst, direct naast de inloopdouche. Daar kan je dus heerlijk badderen onder het genot van het uitzicht. Tegen de grote muur naast het toilet vind je de dubbele wastafels. Mooie ronde witte wastafels, die geplaatst zijn op een grote op maat gemaakte badkamermeubel, bestaande uit een dik wit zwevend wastafelblad en een net zo brede zwevende kast aan de onderkant. Daartussenin is een open ruimte, waar kleine spullen zoals handdoeken opgeborgen kunnen worden.

Boven de wastafels is een grote op maat gemaakte spiegelwand geplaatst. In deze wand zijn de strakke moderne inbouwkranen gebouwd.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply