Kleine badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Moderne design badkamer van The William Vale hotel


Dit is de mooie badkamer van The William Vale hotel gelegen in Brooklyn in New York. Een super mooi en modern urban style hotel, die in 2016 haar deuren heeft geopend. Het hotel kenmerkt zich met een super mooi en luxe interieurontwerp, dat gerealiseerd is door de interieurontwerpers en architecten van Albo Liberis en Studio Munge. In totaal is het hotel ingericht met maar liefst 183 kamers! Hieronder zien jullie de mooie badkamer van de Deluxe Corner Suites kamer. Vet!

Moderne design badkamer van The William Vale hotel

Plafond hoge raam

Een Deluxe Suite is ruim, en is ingericht met een slaapkamer, een woonkamer, een ruim terras en een fijne en praktisch ingericht spa-achtige badkamer. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van plafond hoge ramen, en in de Deluxe Suite, vind je zo’n grote raam ook in de badkamer. Daar kan je badend genieten van het mooie uitzicht over de stad.

Moderne design badkamer van The William Vale hotel

Vrijstaand bad, douche en wastafelmeubel

Op de vloer vind je hele kleine mini mozaiektegeltjes, gecombineerd met muren, die betegeld zijn met grote betonlook wandtegels. Bij het raam is een half vrijstaand zwart bad geplaatst, dat een combinatie vormt met de douche. Daar vind je dus ook een douchegordijn, en een luxe mat zwarte regendouche set.

Moderne design badkamer van The William Vale hotel

De badkamermeubel vind je naast het bad. Ze hebben gekozen voor een mooie zwevende houten badkamermeubel met bijbehorende witte inbouwwastafel. Ook daar vind je een zwarte kraan met daarboven een mooie design spiegel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply