Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer met mooie eiken houten accenten


De badkamer van vandaag is ontworpen door de interieurontwerpers van Yamamar Design. Zij hebben in San Francisco een woning gerenoveerd en herontworpen. In eerste instantie was de wens van de bewoners om alleen de begane grond te renoveren, waar de keuken, de woonkamer en de eetkamer zijn ingericht. Maar later is ook de bovenverdieping meegenomen, met de slaapkamers en de badkamer. De badkamer heeft niet alleen een nieuw ontwerp gekregen, het is ook een stuk ruimer geworden.

Luxe badkamer met mooie eiken houten accenten

Toilet en inloopkast

Het is de master badkamer, die middels de grote slaapkamer bereikt kan worden. Je vindt hier ook een apart toilet, en je hebt ook toegang tot de luxe inloopkast. Het is dus echt een luxe slaapkamer en suite.

Eiken hout

Ook de stijl van de badkamer kan je omschrijven als luxe. Naast een inloopdouche en een ruim ligbad, hebben ze hier ook een op maat gemaakte badkamermeubel gebouwd met dubbele wastafel. Alles is van hetzelfde materiaal gemaakt, luxe eiken hout. Het bad, de badkamermeubel, een extra vaste inbouwkast, en ook de grote brede spiegel.

Luxe badkamer met mooie eiken houten accenten

Op de vloer vind je een soort luxe natuurstenen tegels, gecombineerd met muren die strak gestuukt en wit geschilderd. zijn. Wat hier erg fijn is, is dat er een groot dakraam aanwezig is, die voor het natuurlijke lichtinval zorgt.

Fotografie: Bruce Damonte


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply