Luxe badkamers voorbeelden

Luxe lichte badkamer van Martis-Dunsmuir House


Dit is de badkamer van het ‘Martis-Dunsmuir House’ project, dat gerealiseerd is door de interieur architecten van Sagemodern. Een luxe vrijstaande villa gelegen aan het Tahoe Lake in Californië. Het huis is groot en is voorzien van heel veel vertrekken. Zo hebben de architecten maar liefst drie badkamers ingericht. Hieronder zien jullie de grootste, de mooiste en de meeste luxe badkamer van de drie.

Luxe lichte badkamer van Martis-Dunsmuir House

Scheidingswand tussen inloopdouche en vrijstaand bad

De badkamer is niet alleen ruim, het is ook voorzien van heel veel ramen. Hierdoor is de badkamer ook heerlijk licht. Er is gekozen voor een modern ontwerp met grote rechthoekige grijze vloertegels en gestuukte muren. Eén muur, de grote scheidingsmuur die de ruime inloopdouche van de rest van de badkamer scheidt, is betegeld met mooie luxe wandtegels. Aan deze muur is ook een modern vrijstaand bad geplaatst met een bijbehorende vrijstaande kraan.

Luxe lichte badkamer van Martis-Dunsmuir House

Tegenover het bed vind je de badkamermeubel. Een luxe houten badkamermeubel met veel kastruimte en dubbele wastafels. Daarboven is een op maat gemaakte wandspiegel gemonteerd, in dezelfde breedte als de meubel.

Luxe lichte badkamer van Martis-Dunsmuir House

Fotografie: Lisa Petrole Photography

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply