Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer ensuite met wit marmer en zwarte kranen


Wil je een mooie badkamer ensuite inrichten, die je eenvoudig kunt bereiken bij je slaapkamer? Dat komt goed uit, want vandaag gaan we een kijkje nemen in een moderne en luxe badkamer ensuite, die praktisch is ingericht met super mooie materialen. Kijk snel verder!

Luxe badkamer ensuite met wit marmer en zwarte kranen

Het badkamerontwerp is gerealiseerd door Zrobym Architects, als onderdeel van een modern tweekamerappartement van 65 vierkante meter gelegen in Minsk in Wit Ruland. Het interieur kenmerkt zich met een monochroom kleurenpallet, gecombineerd met mooie houten accenten. De ontwerper heeft gekozen voor een open indeling door heel het appartement. Dat geldt niet alleen voor de lange open hal en de ruime lichte woonkamer met open keuken en eethoek, ook de slaapkamer en de bijbehorende badkamer ensuite en inloopkast hebben een heel mooi open karakter gekregen. Kijken jullie mee?

Luxe badkamer ensuite met wit marmer en zwarte kranen

Glazen wanden en schuifdeur

De slaapkamer kan middels een strakke schuifdeur afgesloten worden van de leefruimte. En zoals gezegd, is het een echte slaapkamer suite geworden, met niet alleen een bijbehorende badkamer ensuite, maar ook een aparte inloopkast. Beiden ruimtes zijn voorzien van op maat gemaakte glazen wanden en schuifdeuren. Hierdoor kunnen de ruimtes ook profiteren van de lichtinval vanuit de slaapkamer.

Luxe badkamer ensuite met wit marmer en zwarte kranen

Luxe badkamer ensuite met wit marmer en zwarte kranen

Moderne gemakken

De badkamer is niet mega groot, maar wel groot genoeg voor moderne gemakken zoals een toilet, een vrijstaand bad en een aparte douche. De witte strakke badkamermeubel is zwevend aan de muur gemonteerd, met daarop de wastafel met kom, en gecombineerd met een zwarte inbouwkraan en een super grote spiegelkast met verlichting.

Het toilet is naast de badkamermeubel ingericht, die middels een op maat gemaakte glazen douchewand gescheiden is van de inloopdouche. Helemaal aan de andere kant is ook het vrijstaand bad te vinden.

Luxe badkamer ensuite met wit marmer en zwarte kranen

Marmeren tegels en zwarte kranen

Net als de rest van het appartement, tref je hier vooral heel veel wit aan. Carrara witte marmeren tegels, zowel op de vloer als de wanden geven de badkamer een luxe en chique uitstraling. De zwarte accenten, zoals de zwarten kranen, de zwarte douche, de zwarte designradiator en het zwarte bakje bij het bad, passen daar heel mooi bij. Het hout van de grote spiegelkast zorgt ervoor dat de badkamer ook een warme sfeer heeft, vooral in combinatie met het warme licht.

Bekijk ook:
Kleine badkamer met glazen wand voor meer licht en ruimtelijkheid
Matglazen wand tussen badkamer en slaapkamer zorgt voor licht en ruimtelijkheid
Moderne badkamer met grote glazen wand en glazen deur

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply