Rustieke badkamers, Spa badkamers

Luxe chalet stijl badkamer


Dit is de badkamer van een super luxe penthoue gelegen in het hart van the Dolomites in het San Cassiano village in Alta Badia. Het penthouse heeft een oppervlak van maar liefst 160m2, die ontworpen en ingericht is door interieur- & architectenstudio Vudafieri Saverino Partners. Ze hebben een echte rustieke chalet interieur ingericht, die je kunt omschrijven als rustiek, knus, warm en vooral super stijlvol. Kortom, dit lijkt op een ideale verblijfplek tijdens een wintersport vakantie. En daar hoort natuurlijk ook een luxe badkamer bij. Hieronder zien jullie hoe die is geworden!

Luxe chalet stijl badkamer

Luxe moderne gemakken

Het is een ruime luxe badkamer, waar je super mooi uitzicht hebt over de besneeuwde dennenbomen. De houten planken aan de wanden en aan het plafond zijn typisch chalet stijl. Dit hebben ze gecombineerd met mooie vloertegels en hele luxe sanitair. Denk aan een modern vrijstaand bad, een ruime inloopdouche, dubbele wastafels die op een dikke houten werkblad zijn geplaatst, een grote wandspiegel, een designradiator, noem maar op.

Luxe chalet stijl badkamer

Luxe chalet stijl badkamer

Maar dit is nog niet alles, want aan de andere kant van de badkamer is zelfs een kleine sauna ingericht. Wat wil je nog meer ?!?

Fotografie: Alex Filz

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply