Moderne badkamers voorbeelden

Stoere luxe badkamer in Soho appartement in New York


Wonen in New York is voor velen een droom. Vooral als je wat te besteden hebt en een appartement in de super populaire wijk SoHo kunt veroorloven. Onderstaande badkamer hebben we gevonden in de portfolio van Dash Marshall. De interieurontwerpers hebben in 2014 in SoHo een super stoer en luxe interieurontwerp gemaakt voor een mid-century appartement. Een prachtig karakteristiek appartement vol met originele details. Dat is echter niet te zien aan deze badkamer, die een moderne uitstraling heeft gekregen.

Stoere luxe badkamer in Soho appartement in New York

Moderne gemakken

Het is een ruime langwerpige badkamer, die voorzien is met alle moderne gemakken. Een ruime inloopdouche die omringd is door glazen wanden, een modern ovaal vrijstaand bad, dubbele wastafels, en helemaal achterin de badkamer bij het raam is een half open toilet gedeelte ingericht. Veel meer luxe kan je dus niet hebben in een badkamer.

Stoere luxe badkamer in Soho appartement in New York

Stoere luxe badkamer in Soho appartement in New York

Houten bekleding en grijze tegels

De interieurontwerpers hebben mooie stoere materialen gebruikt. Stoere grijze tegels vind je op de vloer en aan de wanden. Dit hebben ze gecombineerd met luxe houten bekleding, die terug te vinden is aan het geometrische plafond, de moderne zwevende badkamermeubel en de stijlvolle deur. Boven de wastafels is over de gehele breedte een op maat gemaakte spiegelwand geplaatst. Deze is voorzien van verticale led-buizen én verlichting achter de spiegel.

Fotografie: Jasong Lewis

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply