Klassieke badkamers voorbeelden, Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Luxe klassieke moderne badkamer


Eergisteren hebben we de moderne klassieke badkamer laten zien, die ontworpen is door de ontwerpers van K&L Interiors. Ook vandaag willen we een moderne klassieke badkamer laten zien. Dit keer gaat het om de badkamer van een appartement gelegen in Londen. Het is een super stoer loft appartement, die super luxe is ingericht. En guess what! Het appartement kan je huren via onefinestay!

Luxe klassieke moderne badkamer

Witte gestuukte wanden en grote grijze vloertegels

Hier hebben ze gekozen voor de cominatie van grote stoere grijze vierkante tegels en gestuukte en wit geschilderde wanden. Ook hier is een ruime inloopdouche ingericht met twee grote regendouches tegen over elkaar. Binnen in de inloopdouche zijn de wanden wel betegeld met mooie kleine rechthoekige marmeren tegels. Het marmer komt heir ook terug in de chique klassieke wastafel, die ondersteund wordt door een klassieke chromen onderstel. Boven de wastafel is een super grote rechthoekige gouden spiegel opgehangen.

Luxe klassieke moderne badkamer

Vrijstaand bad en inloopdouche

Naast de wastafel is een klassiek vrijstaand bad geplaatst bij het raam met een bijpassende vrijstaande kraan. En wat ook super mooi is, en perfect past bij de klassieke stijl van deze badkamer, zijn de witte houten shutters. Deze stralen een en al klasse en luxe uit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply