Kleine badkamers voorbeelden

Kleine praktische badkamer in een prefab woning


Vandaag willen we jullie inspireren met de badkamer van een prefab woning. Een prefab woning is een woning die gebouwd is met vooraf gefabriceerde delen. Het grote voordeel is dat je de woning veel sneller kunt bouwen. Hierdoor zijn de kosten dan ook stukken lager dan een ‘normale’ woning. Een belangrijke reden waarom prefab woningen steeds populairder worden, ook in Nederland. Je ziet natuurlijk niet dat het om een prefab woning gaat. Aan de buitenkant niet, en ook niet aan de binnenkant. Hieronder kan je zien hoe de badkamer eruit ziet van een prefab woning in Belarus.

Klein wonen

Deze prefab woning is ontworpen door Marina Matsel voor Flybird, een aannemersbedrijf gelegen in Belarus. Als je de buitenkant bekijkt van deze vrijstaande woning, lijkt het heel groot, vooral omdat het twee grote blokken zijn die op elkaar zijn gestapeld, maar in werkelijkheid heeft het slechts een woonoppervlakte van slechts 44m2.

Stoomcabine

Bij zo’n kleine woning hoort natuurlijk ook een kleine badkamer. Een mooie, moderne en praktisch ingerichte kleine badkamer. Het eerste gedeelte van de badkamer vind je een moderne witte badkamermeubel met dubbele lades. Daarboven vind je een witte waskom, een strakke inbouwkraan en een handige spiegelkast aan de muur. Naast de badkamermeubel is het toilet gemonteerd. Daarnaast is er ook een aparte inloopdouche ingericht, wat eigenlijk een stoomcabine is, die volledig afgesloten is met een glazen deur. Meer heb je niet nodig, toch!?

PVC vloer

Als je naar de vloer kijkt, dan denk je dat het een houten vloer is, maar de vloer is hier bekleed met PVC tegels. Warme houtlook PVC tegels, die bijna niet van houten planken zijn te onderscheiden. Deze vloer loopt zelfs helemaal door tot in de inloopdouche. Het grote voordeel van PVC is dat het enerzijds super hard en duurzaam is, en het is ook nog eens bestendig tegen vocht en water. Lees er meer over op Pvcvloeren.nl, waar ook een de mooiste PVC vloeren collectie te vinden is.

De PVC vloer hebben ze gecombineerd met  een mix van strak gestuukte en donkergrijs geschilderde wanden en stoere grijze betonlook tegels.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply