Houten vloer in badkamer

Luxe moderne rustieke badkamer met houtlook tegels


Hout is één van de meest gebruikte materialen in huis. Houten vloeren, houten muren, houten meubels… Hout is natuurlijk een natuurlijk materiaal, en het straalt enorm veel sfeer en warmte uit. Maar hout kan je niet altijd in een vochtige ruimte zoals de badkamer gebruiken. Hout werkt namelijk, vooral als het erg vochtig is. Daarom wordt het gebruik van bijvoorbeeld een houten vloer afgeraden in de badkamer. Gelukkig zijn daar goede alternatieven voor, namelijk houtlook tegels. Sommige houtlook tegels zien er zó echt uit, dat je bijna het verschil niet kunt zien. Onderstaande badkamer is daar een mooi voorbeeld van, waar houtlook tegels dé hoofdrol speelt!

Luxe moderne rustieke badkamer met houtlook tegels

De badkamer is ontworpen door interieur- en architectenbureau Bon Ton. Zij hebben in Moskou in Rusland een moderne villa ontworpen en ingericht. De villa heeft een sfeervolle rustieke sfeer gekregen, en dat wilden ze ook doorvoeren in de badkamer.

Houtlook tegels

Daarom hebben ze gekozen om de hele badkamer te bekleden met houtlook tegels. Deze zie je op de vloer, en ook alle muren zijn met dezelfde houtlook tegels betegeld. Dit geeft de badkamer een hele bijzondere uitstraling, modern maar ook erg warm en rustiek.

Luxe moderne rustieke badkamer met houtlook tegels

Luxe gemakken

De badkamer is bovendien erg luxe ingericht met moderne voorzieningen zoals een hele ruime en luxe inloopdouche, een modern toilet en een langwerpige zwevende wastafelmeubel. De watafelmeubel is afgewerkt met een mooi rustiek boomstam werkblad. Daarop is een wastafel geplaatst, gecombineerd met een inbouwkraan en een grote ronde spiegel aan de wand.

Bij het toilet vind je een chromen bedieningspaneel en een klein kraantje. Daarboven is een nisje gecreeerd met mooie glazen plankjes, waar spullen op geplaatst kunnen worden. Dit nisje is bovendien luxe verlicht met moderne sfeervolle ledverlichting.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply