Kleine badkamers voorbeelden

De kleine badkamer van een klein appartement van 17m2


We hebben hier al super veel badkamers laten zien van kleine appartement. Woonoppervlaktes van 50m2 zijn klein, van 30m2 nóg kleiner, maar vandaag willen we een badkamer laten zien van een klein studio appartement met een woonoppervlak van slechts 17m2!

De kleine badkamer van een klein appartement van 17m2

Dat de badkamer klein is, betekent natuurlijk niet altijd dat het geen fijne badkamer hoeft te zijn. Integendeel zelfs, het kan zelfs een hele fijne badkamer zijn. Het ontwerp en de indeling spelen daarin natuurlijk een hele belangrijke rol. Het ontwerp en indeling van deze badkamer zijn gemaakt door de interieurontwerpers van Fateeva Design. Zij hebben de opdracht gekregen om dit appartement gelegen in het centrum van Odessa in te richten.

De kleine badkamer van een klein appartement van 17m2

Houtlook tegels en vierkante witte tegels

Met een woonoppervlak van 17m2, kan het niet anders dat het een kleine badkamer is. Een hele kleine badkamer. Tóch is het ingericht met een vrij ruime inloopdouche, een wastafelmeubel inclusief wastafel, én een hangtoilet. De ventilator vind je net buiten de inloopdouche, aan het plafond. Goede ventilatie is natuurlijk super belangrijk in zo’n kleine badkamer zonder ramen.

De kleine badkamer van een klein appartement van 17m2

Inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en spiegelwand

De inloopdouche vind je aan de rechterkant, afgesloten door een glazen wand en bijbehorende glazen deur. Zowel de muren als de wanden tot het plafond, zijn volledig betegeld met kleine vierkante witte tegels.

Buiten de inloopdouche, het gedeelte waar het toilet en de wastafelmeubel te vinden zijn, zijn betegeld met mooie houtlook tegels. De vloer en de muren tot net hoger dan een meter. Daarboven zijn is de linkermuur betegeld met dezelfde vierkante witte tegels als in de inloopdouche, terwijl de andere muur volledig bekleed is met een op maat gemaakte spiegelwand. Deze spiegelwand zorgt er uiteraard voor dat de badkamer optisch groter wordt.

De houtlook tegels geven de badkamer heel veel warmte en sfeer. Een prima keuze van de ontwerpster!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply