Minimalistische badkamers, Moderne badkamers voorbeelden

Luxe strakke badkamer met warme tinten


Met kleuren kan je de sfeer en uitstraling heel goed beïnvloeden in het interieur. Dat geldt voor ruimtes als de woonkamer en de slaapkamer, maar dat geldt ook voor de badkamer. Dat laten de ontwerpers zien van het Oekraïense ontwerpbureau Z.Design architecture. Zij hebben een interieurontwerp gemaakt voor een modern appartement, gekenmerkt door moderne strakke lijnen en sfeervolle donkere warme tinten. Zo zou je ook het badkamerontwerp kunnen omschrijven, luxe, strak en met warme tinten.

Luxe strakke badkamer met warme tinten

Geblindeerde glazen schuifdeuren

Of je een echte liefhebber van strak en modern bent of niet, je zult niet ontkennen dat dit een hele fijne badkamer is. Het is erg ruim, waarom hebben de ontwerpers ervoor gekozen om de badkamer op te splitsen in twee gedeeltes. Het eerste gedeelte is ingericht met de wastafel en het toilet, terwijl het tweede gedeelte ingericht is met het bad en douche. Deze twee gedeeltes zijn van elkaar gescheiden door middel van een geblindeerde glazen schuifdeuren over de gehele breedte van de badkamer.

Luxe strakke badkamer met warme tinten

Warme tinten

Heel de badkamer is voorzien van een strakke beige getinte gietvloer. In het eerste gedeelte hebben ze het gecombineerd met strak gestuukte warme bruine muren, en in het tweede gedeelte zijn de wanden betegeld met mooie moderne tegels.

Alles is super strak afgewerkt in de badkamer. De moderne zwevende badkamermeubel is volledig op maat gemaakt, net zoals de grote wandspiegel daarboven. Zowel voor de wastafel, het bad als de douche is er gekozen voor strakke inbouwkranen. Het vierkante hoogglans witte bad is erg bijzonder. Hetzelfde geldt ook voor de futuristische douchekop.

Luxe strakke badkamer met warme tinten

Luxe strakke badkamer met warme tinten

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply