Badkamer ideeen

Smalle badkamer met jungle behang


De meeste mensen kiezen voor tegels, zowel op de vloer als aan de wanden van de badkamer. Betonstuc is tegenwoordig ook super populair. Maar zelden wordt er gekozen om de muren te bekleden met behang. De belangrijkste reden is dat veel mensen denken dat het gewoonweg niet mogelijk is om behang in de badkamer te nemen. Dat klopt dus niet. Het is wel degelijk mogelijk om de muren in de badkamer te behangen. Deze super leuke badkamer is daar het perfecte voorbeeld van!

Vinyl en behang in de badkamer

Deze badkamer is ontworpen door het Duitse designstudio Alexander Fehre. Zij hebben het interieurontwerp gerealiseerd voor een modern appartement gelegen in Londen. En ook de badkamer heeft een mooie makeover gekregen.

Smalle badkamer praktische indeling

Het is een vrij kleine en vooral erg smalle badkamer, die de ontwerper erg praktisch heeft ingedeeld. Als je binnenkomt loop je langs de ruime inloopdouche, die voorzien is van een grote op maat gemaakte douchewand. En tegen de buitenmuur, waar een klein smal raampje aanwezig is, is de wastafel en de maatwerk badkamermeubel gemonteerd. Aan de rechterkant vind je het moderne hangtoilet, met daarboven drie handige met eikenhout afgewerkte nissen. Daar kunnen kleine spullen worden opgeborgen.

Vinyl en behang in de badkamer

Vinyl en behang in de badkamer

Cole & Son Palm Jungle behang

Voor de vloer is er gekozen voor geweven vinyl, terwijl alle muren behangen zijn met super leuk behang. De ontwerpers hebben gekozen voor het Jungle Palm behang van Cole & Son, dat onder andere verkrijgbaar is bij Colorstore. We hebben het behang vaker gezien in woonkamers, hallen en slaalpakamers, en je kunt het dus ook toepassen in de badkamer. Het is vinyl behang dat spatwaterbestendig is. En het voordeel is dat je het ook heel makkelijk kunt reinigen.

Het behang mag echter niet te nat worden. Daarom zijn de wanden in de inloopdouche wel betegeld. Zwarte vierkante tegels, waarmee de wanden van de vloer tot aan het plafond betegeld zijn. De luxe regendouche set maakt het helemaal af.

Vinyl en behang in de badkamer

Vinyl en behang in de badkamer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply