Moderne badkamers voorbeelden

Mooi badkamerontwerp met wit en groen


Bij interieur- en ontwerpstudio October Design Studio vonden we dit badkamerontwerp. Een mooie minimalistische badkamer van een modern elegant appartement gelegen in Vilnius in Litouwen. Het interieurontwerp van het appartement kenmerkt zich met verschillende mooie kleuren, maar de kleur groen vormt de rode draad door het hele interieur. Groen is ook de belangrijkste kleur in de badkamer geworden.

Mooi badkamerontwerp met wit en groen

Praktische indeling met douche en bad

De badkamer is een fijne ruimte van ongeveer zes vierkante meter groot. De ontwerpers hebben een logische en praktische indeling gemaakt, met aan de linkerkant een ruime inloopdouche, aan de rechterkant een groot ligbad, en daartussenin vind je de badkamermeubel met wastafel.

Groene geometrische en witte marmeren tegels

Zoals gezegd is groen de belangrijkste kleur van het badkamerontwerp. Dit vind je terug op de vloer in de vorm van groene vloertegels. Dit zijn bovendien niet zomaar groene vloertegels, het zijn super leuke geometrische tegels, die de badkamer een speelse uitstraling geven.

Mooi badkamerontwerp met wit en groen

Deze groene geometrische vloertegels zijn gecombineerd met witte marmeren tegels aan de muren en kleine vierkante witte wandtegels. Grote rechthoekige carrara witte marmeren tegels vind je aan de twee grote muren, terwijl de kleine vierkante witte tegels aan de andere grote muur, en aan de zijkant van het bad zijn gebruikt.

Witte kranen en douche

De glazen scheidingswand van de inloopdouche wordt ondersteund door een stabilisatiestang, zowel aan de wand, als aan het plafond. Wat erg leuk is, is dat er gekozen is voor een witte douche en witte kranen. Dat geldt dus zowel voor de douche, de wastafel kraan en de badkraan. Dit is dus weer eens wat anders dan de populaire zwarte kranen en douchekoppen.

Mooi badkamerontwerp met wit en groen

Gouden details

De badkamermeubel is modern chique. De witte wastafel zit aan het blad vast, en de strakke witte deuren van de ladekast zijn afgewerkt met chique ronde gouden deurknoppen. Goud vind je ook terug als kleine detail van de hanglampen. Op die manier is het minder steriel in de badkamer.

Bron: Huis-inrichten.com | Fotografie: Vaidotas Darulis

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply