Luxe badkamers voorbeelden

De luxe badkamer van een ultra luxe villa uit Miami


Je hebt luxe villa’s, super luxe villa’s, en ultra luxe villa’s. Hieronder zien jullie de badkamer van een ultra luxe villa. De villa is gelegen in North Beach in Miami, en het is ontworpen en ingericht door de interieurarchitecten van Opustone. Het is voorzien van alle moderne luxe gemakken die je kunt bedenken, inclusief een enorme tuin met zwembad, én een adembenemend uitzicht over het water. En zo ziet de badkamer er dus uit.

De luxe badkamer van een ultra luxe villa uit Miami

Marmer, hout en beton

Het is een moderne badkamer, die super strak is afgewerkt met hele mooie en luxe materialen. Marmer is daar een mooi voorbeeld van, die te vinden is op de vloer en deels aan de wanden. De overige wanden zijn strak gestuukt en wit geschilderd. Voor de wastafelmeubel, is er gekozen voor de combinatie van luxe houten deuren en een betonnen werkblad. De meubel is volledig over de gehele breedte op maat gemaakt, waardoor het er super strak uitziet. Ook de muur boven de meubel is bekleed met een maatwerk spiegel.

De luxe badkamer van een ultra luxe villa uit Miami

Aan de andere kant van de badkamer vind je het toilet. Daarnaast is er ook een hele ruime en luxe inloopdouche gecreëerd, die voorzien is van glazen wanden, glazen deuren en een ultra luxe regendoucheset.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply