Moderne badkamers voorbeelden, Rustieke badkamers

Moderne badkamer met rustieke boerderijsfeer


Deze badkamer is ontworpen door de interieur ontwerpers van Trickle Creek Designer Homes. De Canadese interieur ontwerpers hebben in Calgary een moderne woonboerderij ontworpen en ingericht. Daarbij hebben ze een badkamer ontworpen die perfect bij het plaatje past, modern rustiek!

Moderne badkamer met rustieke boerderijsfeer

Modern rustiek

Dit is de perfecte badkamer voor iedereen die van de rustieke boerderijsfeer houden, maar tegelijkertijd ook moderne gemakken waarderen. De ontwerpers hebben deze badkamer ontworpen met een selectie van mooie materialen zoals de nieuwe houten vloer met een rustieke look, een plafond die met houten planken is bekleed, strak afgewerkte muren en een prachtige eiken houten badkamermeubel. Materialen die deze badkamer de rustieke boerderijsfeer geven.

Moderne badkamer met rustieke boerderijsfeer

Moderne voorzieningen

Daarnaast vind je hier ook hele moderne voorzieningen. Bij het raam vind je bijvoorbeeld een ovaal vrijstaand bad. En naast het bad is een aparte inloopdouche ingericht. Een super ruime inloopdouche, die voorzien is van een glazen wand en glazen deur.

De badkamermeubel is ook een geweldige blikvanger in deze badkamer. Hij ziet er niet alleen erg mooi uit met de eikenhouten lades, hij is ook super groot. Naast de dubbele wastafels, heb je hier nog enorm veel ruimte over.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply