Kleine badkamers voorbeelden

De stijlvolle kleine badkamer van klein appartement van 42m2


Het is weer tijd voor kleine badkamer inspiratie! Dit keer gaan we de badkamer laten zien van een klein Scandinavisch appartement met een woonoppervlak van 42m2. Ook de badkamer van maximaal 4m2 is natuurlijk erg klein. Ze hebben het wel erg stijlvol en praktisch ingericht.

De stijlvolle kleine badkamer van klein appartement van 42m2

Op de vloer vind je hele bijzondere zeshoekige hexagontegels. Het is niet te zien, maar er zit vloerverwarming in de badkamer. Je hoeft hier dus niet bang te zijn voor koude voeten. De hexagon vloertegels zijn gecombineerd met hoogglans grijze metrotegels aan de muren.

De stijlvolle kleine badkamer van klein appartement van 42m2

Inloopdouche, washok, wastafel en toilet

Er is een inloopdouche ingericht, die afgesloten kan worden met een luxe glazen deur. Naast de douche is de washok ingericht. Een wasmachine is nooit gewenst in de badkamer, maar hier hebben ze het op een hele stijlvolle manier opgelost. Boven de wasmachine is een dikke werkblad gemaakt en bewerkt met betonstuc. En daarboven vind je nog meer soortgeljke beontstuc wandplanken waar bijvoorbeeld handdoeken opgeborgen kunnen worden.

Betonstuc

Tegenover het washok vind je de wastafel. Een witte rechthoekige opbouwwastafel, die geplaatst is op een meubel, die dezelfde stijl heeft kregen als het washok. Dus ook die is bewerkt met stoere grijze betonstuc.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply