Kleine badkamers voorbeelden

Mooie kleine badkamer met bronzen accenten


Dit is de kleine badkamer van een appartement gelegen in Bel-Air in Californië, die ontworpen is door de ontwerpers van Ample Design. Het appartement is vrij ruim en is ingericht met twee kleine badkamers. Beide badkamers zijn erg leuk en chic ingericht, maar onderstaande badkamer vinden we het mooist. Door het gebruik van bronzen details, heeft het namelijk een hele chique uitstraling gekregen!

Mooie kleine badkamer met bronzen accenten

Klein maar praktisch

De badkamer is klein, daarom zijn alle centimeters optimaal benut. Als je binnenkomt, dan loop je tegen het toilet aan. Direct links van het toilet is een grote nis, waar de ruime inloopdouche is ingericht. En direct rechts van het toilet vind je de badkamermeubel met de dubbele wastafels.

Mooie kleine badkamer met bronzen accenten

Bronzen details

De ontwerpers hebben een heel chique badkamerontwerp gemaakt met mooie luxe materialen. Witte marmeren tegels op de vloer, zijn gecombineerd met kleine marmeren tegels en grote grijze tegels aan de muren. En bronzen details vormen hier de rode draad in het ontwerp. Zo is de badkamermeubel bijvoorbeeld super mooi brons, afgewerkt met een strak wit werkblad en de twee dubbele witte wastafels. Daar is een grote badkamerspiegel bij gekozen met een dikke bronzen rand. En ook de grote glazen douchewand heeft dezelfde gouden frame gekregen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply