Moderne badkamers voorbeelden

Moderne luxe badkamer door COSO Architecture


De interieurarchitecten van architectenstudio COSO Architecture hebben in 2016 een moderne luxe woning ontworpen in Australië. Zowel de gevel als het interieur is volledig nieuw, gekenmerkt door mooie materialen en strakke moderne lijnen. Op de benedenverdieping vind je de grote leefruimte met een indrukwekkende ruime en luxe woonkamer en leefkeuken. De slaapkamers en de badkamer vind je op de bovenverdieping. Ben je liefhebber van moderne luxe badkamers, dan zal dit ontwerp jou ongetwijfeld aanspreken.

Moderne luxe badkamer door COSO Architecture

Betonlook tegels en hout

De badkamer is erg ruim en is dan ook voorzien van alle moderne gemakken. Een groot ligbad, een aparte ruime inloopdouche, een toilet en een badkamermeubel met bijbehorende wastafel. Zowel de vloer als de muren zijn betegeld met grote stoere betonlook grijze tegels. De vloertegels zijn vierkant, terwijl de wandtegels rechthoekig zijn. De houten elementen, terugkomend in de bekleding van het bad, de steunpilaar en de badkamermeubel geven de badkamer een warmere uitstraling. En het ontwerp heeft ook een stoer tintje gekregen dankzij het gebruik van zwarte elementen. Denk aan de kranen, de douche, het bedieningspaneel van het toilet, de luxe douche set en de wandcontactdozen.

Moderne luxe badkamer door COSO Architecture

Luxe inloopdouche

De inloopdouche is de grote blikvanger. Niet alleen is deze aan de binnenkant erg luxe en strak afgewerkt met een brede nis in de muur en luxe sanitair, ook is het voorzien van een op maat gemaakte geblindeerde glazen wand en bijbehorende glazen deur.

Fotografie: Luc Remond

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply