Moderne badkamers voorbeelden

Praktische badkamer met babyblauw, wit en hout


We gaan een kijkje nemen in de badkamer van een modern appartement gelegen in Italië. Gelegen nabij het historische centrum van Martina Franca om precies te zijn. Het appartement is een radicale verbouwing ondergaan, onder leiding van de interieur architecten en ontwerpers van ABBW angelo bruno building workshop. Het appartement heeft een totale woonoppervlak van ongeveer 75m2. Hieronder zien jullie het resultaat van hoe de badkamer is geworden.

Praktische badkamer met babyblauw, wit en hout

Babyblauwe patroontegels en houtlook tegels

Het is een compacte badkamer, die erg praktisch en smaakvol is ingericht. De wanden zijn betegeld met super leuke babyblauwe tegels uit de Metrochic collectie. Deze hebben ze gecombineerd met houtlook tegels op de vloer. Een mooie kleurencombinatie, die je vaker tegenkomt in het interieur.

Er is een compacte inloopdouche ingericht, met een glazen deur. Daarnaast vind je de moderne wastafel op een dikke houten werkblad aan de betegelde wand. Aan die zelfde wand zijn ook het toilet, de bijbehorende bidet en de grote moderne designradiator gemonteerd.

Praktische badkamer met babyblauw, wit en hout

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply