Moderne badkamers voorbeelden

Strak en modern badkamerontwerp met hout en staal


Voor een appartement gelegen in de Noorse stad Trondheim, hebben de architecten Emil Dervish en Evgeniy Bulatnikov onderstaande badkamer ontworpen. Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 185m2, ingericht met drie badkamers. En alle drie de badkamers zien er super mooi uit. Ben jij een liefhebber van strakke, moderne interieurs, en mooie materialen? Dan is dit vast en zeker ook een ontwerp, die je geweldig zult vinden. Wij in ieder geval wel!

Strak en modern badkamerontwerp met hout en staal

Lichtgrijze vierkante tegels

Het fijne van deze badkamer is dat het een hele praktische ruimte is. Rechthoekig, rechte muren, en zonder uitdagende hoeken. Het interieurontwerp kenmerkt zich met moderne strakke lijnen, en het gebruik van mooie materialen zoals hout en staal. Zowel de vloer als de muren zijn betegeld met stijlvolle lichtgrijze kleine vierkante tegels. Het doet een beetje denken aan het grid van rekenschriften. Het is strak, maar het heeft ook iets geometrisch.

Strak en modern badkamerontwerp met hout en staal

Mat zwart

De badkamer is praktisch ingericht met een ruime inloopdouche, die voorzien is van mooie moderne glazen wanden en een bijbehorende glazen deur. Het zwarte stalen frame geeft het ontwerp een exclusieve luxe uitstraling. Het matzwart komt ook terug binnenin de douche, in de vorm van een zwart wandplankje voor de flesjes, en een stoere luxe regendouche set. Daarbij passend is ook een designradiator gekezoen in hetzelfde mat zwart.

Strak en modern badkamerontwerp met hout en staal

Eikenhouten schuifdeur voor kast en wastafel

De wastafel is tegenover de inloopdouche ingericht. Een op maat gemaakte strakke witte badkamermeubel met een grote ladekast. Het heeft een zwevend karakter en de geïntegreerde wastafel zorgen voor een super strakke uitstraling. Vooral in combinatie met de zwarte inbouwkraan, die strak in de grote op maat gemaakte spiegelwand is gemonteerd. De andere helft van de muur is ingericht met een grote kast. Deze kast is volledig gemaakt van eikenhout, en heeft een schuifdeur, die over de gehele muur geschoven kan worden. Je kunt daarmee dus ook de wastafel bedekken.

Bron: Emildervish.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply