Vintage badkamer

Mooi badkamerontwerp met okergele muren


Gele muren zijn niet bepaald een populaire keuze in huis, maar als er daarvoor wordt gekozen, dan zijn het meestal okergele muren. Okergeel is veruit dé populairste interieurkleur, die welke woning een vrolijke, zomerse en warme uitstraling geeft. Dat geldt voor de woonkamer, de slaapkamer, de keuken en ook de badkamer. Vandaag willen we dat laten zien in een hele mooie badkamer met okergele muren!

Mooi badkamerontwerp met okergele muren

Barcelona

De badkamer is onderdeel van een heel bijzonder project van studio Noé Prades. De Spaanse interieurontwerpers hebben een prachtig appartement in Barcelona verbouwd en ontworpen. Een appartement van 90m2 met een adembenemend uitzicht op de Sagrada Familia. Een veel mooier uitzicht kan je niet hebben in Barcelona.

Badkamer met bijenkorf thema

Het interieurontwerp kenmerkt zich met een bijzonder en mooie kleurenpalet, bestaande uit voornamelijk groen, grijs en houten accenten. Maar voor de badkamer werd een andere uitstraling gecreëerd, die warmer en zonniger moest worden.

Mooi badkamerontwerp met okergele muren

Het is de tweede badkamer van het appartement, de badkamer en suite van de master bedroom. Middels prachtige authentieke dubbele houten deuren, heb je toegang tot de badkamer. Het ontwerp is geïnspireerd door een bijenkorf in de diepte van het bos.

Hexagon tegels, visgraat tegels en okergele muren

Op de vloer vind je super leuke zeshoekige hexagon tegels, die voor de honinggraat staan. Dit hebben ze gecombineerd met een lambrisering van witte visgraat wandtegels. De bovenste helft van de muren zijn strak gestuukt en okergeel geverfd. Een kleur die heel mooi past bij de hexagon tegels op de vloer.

Dubbele wastafels

Als je vanuit de slaapkamer in de badkamer loopt, kijk je tegen de badkamermeubel aan met de wastafels. Een chique en stoere badkamermeubel met zwarte stalen poten en een carrara wit marmeren blad. Daarbovenop vind je dubbele witte opbouw wastafels, terwijl de gouden inbouwkranen strak in de muur zijn verwerkt, met daarboven twee mooie ronde spiegels.

Mooi badkamerontwerp met okergele muren

Ruime inloopdouche

Het toilet en de inloopdouche is aan de rechterkant van de badkamer ingericht. De inloopdouche is ruim en is voorzien van een glazen douchewand en een luxe regendouche set uit dezelfde serie als de gouden kranen. De visgraat tegels lopen hier verder door tot een smalle strook bovenaan het plafond. Kleine accessoires zoals het houten krukje met de draad opbergmand en de planthanger aan de muur maken de badkamer helemaal af. Love it!

Bron: Revistaad.es | Fotografie: Sandra Rojo

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply