Moderne badkamers voorbeelden, Witte badkamer

Mooi wit badkamerontwerp met eiken houten kast


Dit mooie badkamerontwerp is gemaakt door Australische interieur- en architectenbureau Melbourne Design Studios . Zij hebben in Melbourne zes inspirerende stedelijke woningen ontworpen in 2017. De woningen zijn gelegen in het historisch gedeelte van de binnenstad. Zowel de gevels als de interieur inrichting zijn super strak afgewerkt met hele mooie moderne materialen. Hieronder zien jullie de badkamer van één van die woningen.

Mooi wit badkamerontwerp met eiken houten kast

Lichte badkamer met dakraam

Het is een heerlijke ruime badkamer. In plaats van een normale raam, hebben ze de badkamer voorzien van een dakraam. Een heel lang dakraam, die over de hele lengte van het dak loopt. Hierdoor wordt de badkamer voorzien van heel veel natuurlijk zonlicht, zonder dat dit ten koste gaan van de privacy.

De badkamer is bovendien erg licht ingericht. De vloer is betegeld met kleine lichtgrijze en witte mozaiektegeltes, die je ook terugziet aan de grote muur onder het dakraam. Voor de overige drie muren is er gekozen voor eenvoudige witte grote wandtegels.

Mooi wit badkamerontwerp met eiken houten kast

Onder het dakraam vind je de inloopdouche en het bad, die middels een glazen douchewand van elkaar gescheiden zijn. In de muur is een brede nis gecreëerd voor het plaatsen van kleine spullen. Het moderne witte vrijstaande bad mag er ook wezen.

Zwevende witte badkamermeubel

Over de gehele breedte van de andere muur vind je de badkamermeubel. Het onderste gedeelte bestaat uit een minimalistische witte meubel met twee planken boven elkaar. De onderste plank wordt gebruikt voor het opbergen van handdoeken en op de bovenste plank is de waskom geplaatst, die gecombineerd is met een strakke inbouwkraan.

Eiken houten wandkast

Boven dit onderste gedeelte is een grote wandkast gemonteerd. Ook deze is volledig op maat gemaakt en loopt over de hele breedte van de muur. Een eiken houten wandkast die de badkamer meer warmte en sfeer geven. Aan de linkerkant tref je een aantal kleine open vakken aan, terwijl de rechterkant ingericht is met dichte kasten, waaronder een spiegelkast.

Fotografie: Peter Clarke

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply