Moderne badkamers voorbeelden, Witte badkamer, Zwarte badkamers

Moderne zwart wit badkamer met witte visgraat wandtegels


Deze mooie badkamer is ontworpen door de ontwerpers van The Designory. Zij kregen de opdracht om een gezinswoning in te richten die karakter en aantrekkingskracht benadrukte. Het huis vereiste een complete renovatie om een ​​slimmere geplande indeling te kunnen maken met meer goed functionerende ruimtes. Dit omvatte de introductie van een washok, een extra badkamer op de bovenverdieping en een master suite die bestond uit de slaapkamer, inloopkast en een ensuite badkamer. De focus lag vooral ook op het brengen van licht in elke leefruimte door middel van grote beglazing die al snel fundamenteel werd voor het totale concept. Dat zie je zelfs terugkomen op de nieuwe extra badkamer op de bovenverdieping. Hieronder zien jullie het resultaat.

Moderne zwart wit badkamer met witte visgraat wandtegels

Donkergrijze vloertegels en witte visgraat wandtegels

Het moderne interieur kenmerkt zich met mooie materialen en basic kleuren. Zo is er voor de badkamer gekozen voor een zwart wit ontwerp. Op de vloer tref je grote rechthoekige donkergrijze (bijna zwart) tegels, die doorloopt op de muur waar de douche is ingericht. De overige drie muren zijn betegeld met super leuke witte visgraat wandtegels.

Mat zwart

Er is gekozen voor een open douche, die voorzien is van een stoere mat zwarte regendouche set. Daarbij passend zijn ook alle kranen, handdoekrekken, het wandplankje, het plafondspotje en zelfs het moderne krukje in hetzelfde matzwart.

Moderne zwart wit badkamer met witte visgraat wandtegels

Badkamer inrichting

Naast de open douche is de badkamer ook voorzien van een mooi ovaal wit bad. Naast het bad vind je het toilet en helemaal aan het begin van de badkamer in de hoek is de badkamermeubel gemonteerd. Een strakke moderne witte badkamermeubel met daarop een witte opbouwwastafel en wandspiegel. De zwarte wc-rolhouder is aan de meubel gemonteerd.

Oorspronkelijk was de badkamer niet voorzien van een raam. Omdat natuurlijke lichtinval erg belangrijk is voor de bewoners, hebben ze een dakraam gecreëerd. Heel nice!

Bron: The-designory.com.au | Fotografie: Tom Ferguson

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply