Badkamer ideeen, Moderne badkamers voorbeelden

Mooie oplossing voor ronde muur in de badkamer


Ruimtes met ronde muren zijn altijd een uitdaging om deze in te richten. Voor de badkamer is helemaal lastig. Dat dit geen probleem hoeft te zijn wordt bewezen in deze badkamer. Hier is een grote ronde muur aanwezig, die ze op een perfecte manier hebben ingericht. Wat vinden jullie ervan?!

Mooie oplossing voor ronde muur in de badkamer

Op maat gemaakte meubel tegen ronde muur

Het is een fijne badkamer met grote ramen en een hoog plafond. De enige uitdaging was eigenlijk de grote ronde muur. Als oplossing is er gekozen om de muur in te richten met een op maat gemaakte badkamermeubel. De brede meubel loopt namelijk mee met de ronde muur. Het is een stoere zwarte meubel, die aan de onderkant voorzien is van twee grote kasten met matglazen deuren. Bovenop de meubel zijn dubbele ronde wastafels geplaatst, gecombineerd met strakke inbouwkranen, wandspiegels en wandlampen.

Mooie oplossing voor ronde muur in de badkamer

Washok kast met wasmachine en droger

Aan de rechterkant bij het raam is het bad met de douche gecombineerd. De mogelijkheid was aanwezig om een bad en een aparte douche te nemen. Echter is hier gekozen om de wasmachine en washok in de badkamer te plaatsen. Die vind je aan de linkerkant naast de badkamermeubel. Ze hebben hier een speciale washok-kast gebouwd, die helemaal tot aan het plafond loopt. Het kan volledig afgesloten worden met dezelfde matglazen deuren als de meubel. Het is nooit ideaal om de wasmachine en de droger in de badkamer te plaatsen, maar als het op zo’n stijlvolle manier gedaan kan worden, dan is dat zéker geen ramp. Daarnaast vind je in deze badkamer ook nog een toilet.

Mooie oplossing voor ronde muur in de badkamer

Mooie oplossing voor ronde muur in de badkamer

Bron: Behrer.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply