Moderne badkamers voorbeelden

Mooie badkamer met een cortenstaal muur


Deze mooie badkamer is ontworpen door IQOSA. Het interieur- en architectenbureau uit Oekraïne heeft in 2017 een super mooi, modern en luxe interieur ontworpen voor een appartement in Kiev. In totaal heeft het appartement drie ruime slaapkamers, die elk hun eigen badkamer en suite hadden. Hieronder zien jullie het resultaat van één van de drie badkamer. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Mooie badkamer met een cortenstaal muur

Tegelmix

Het is geen mega grote badkamer, maar het is wel voorzien van een groot vrijstaand bad, een grote zwevende houten badkamermeubel met dubbele granieten wastafels én een modern hangtoilet. De vloer is betegeld met grote vierkante witte vloertegels, terwijl de wandtegels aan de twee grote muren een stoere betonlook hebben. De kleine muur, waar het toilet aan gemonteerd is, is betegeld met hele stoere cortenstaal tegels. Deze tegels geven de badkamer een rauwe industriële look.

In het plafond zijn moderne spotjes verwerkt, die samen met de verlichting aan de randen van de grote spiegel aan de muur boven de wastafels, de verlichting vormen van deze badkamer.

Mooie badkamer met een cortenstaal muur

Mooie badkamer met een cortenstaal muur

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply