Kleine badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Stoere kleine praktische badkamer met natuurlijke kleuren


The North Bondi House 2 is een project die gerealiseerd is door de interieurontwerpers van het Designory. Het is een prachtige vrijstaande woning, die volledig herontworpen is voor een jong gezien. De bewoners wilden een droomhuis creëren, waar ze nog vele jaren in kunnen doorbrengen. Het is een ruime woning die ingericht is met een hele fijne leefruimte met een grote woonkamer en open keuken, meerdere slaapkamers en twee stoere badkamers. Vandaag willen we jullie inspireren met één van die badkamers.

Stoere kleine praktische badkamer met natuurlijke kleuren

Ruime inloopdouche

Dit is de kleinste badkamer van de twee. Heel klein is het niet, maar de tweede badkamer is nog wel en stukje groter. Ze hebben deze badkamer bovendien erg praktisch ingericht. Er is bewust niet gekozen voor een bad. In plaats daarvan hebben ze gekozen voor een hele ruime inloopdouche bij het raam. De inloopdouche is voorzien van een grote glazen douchewand en een grote regendouche die in het plafond is verwerkt. Onder het raam is een brede nis gecreëerd, die over de gehele muur loopt, waar kleine spullen in geplaatst kunnen worden.

Stoere kleine praktische badkamer met natuurlijke kleuren

Badkamermeubel en bankje

De badkamermeubel is erg stijlvol. Een mooie brede badkamermmeubel met prachtige houten ladekasten en een dikke witte werkblad. Daarop is een waskom geplaatst en gecombineerd met een strakke inbouwkraan en een spiegelkast daarboven. De ruimte naast de badkamermeubel is ingericht met een op maat gemaakt zwevend bankje. Boven het bankje zijn kleine haakjes gemonteerd voor de handdoeken.

Stoere kleine praktische badkamer met natuurlijke kleuren

Houten meubels en grijze tegels

De bewoners wilden een interieur hebben, waar gebruik is gemaakt van mooie natuurlijke kleuren. Dit komt ook terug in de badkamer in de vorm van de tegels én de meubels. De gehele badkamer is betegeld met stoere grijze tegels. De vloer, de wanden en zelfs de brede nis in de inloopdouche is mee betegeld. Deze vormen een hele mooie combinatie met de houten accenten.

Bron: The-designory.com.au | Fotografie: SUE STUBBS

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply