Moderne badkamers voorbeelden

Mooie moderne badkamer met een apart toilet gedeelte


Deze bijzondere badkamer is ontworpen door de getalenteerde interieurontwerpers van Tofus Architettura. De Italiaanse ontwerpers hebben in Italië een appartement ontworpen en ingericht. Het gehele appartement is erg inspirerend, maar de badkamer behoort zéker tot één van de hoogtepunten.

Mooie moderne badkamer met een apart toilet gedeelte

Apart toilet

Normaal gesproken is het niet ideaal om het toilet in de badkamer te hebben. Natuurlijk is het fijn om een tweede toilet in je huis te hebben, maar het zou nóg fijner zijn als het een apart toilet is in plaats van dat het in de badkamer geplaatst is. Hier hebben ze er iets bijzonders voor bedacht. Ze hebben namelijk het toilet gescheiden van het badkamer gedeelte. Dit gedeelte kan volledig afgesloten worden met den deur. Op die manier heb je dus tóch een apart toilet.

Mooie moderne badkamer met een apart toilet gedeelte

Strook met patchwork tegels

Het badkamer gedeelte ziet er ook erg leuk uit. Het grootste gedeelte is betegeld met de mooie porseleinen tegels uit de Granitogres collectie. Daarnaast is er een strook gecreëerd, op de vloer, het plafond en de wanden, die volledig betegeld is met de mooie patchwork tegels van Azulej. Een nieuwe tegelcollectie die ontworpen is door de bekende ontwerpster Patricia Urquiola voor het merk Mutina.

Mooie moderne badkamer met een apart toilet gedeelte

Er is een inloopdouche ingericht die volledig met een glazen wand en bijbehorende glazen deur is gekaderd. Daarbuiten is de badkamermeubel gemonteerd. Een mooie zwevende badkamermeubel met blauwe ladekasten, een opbouwwastafel en een moderne wandspiegel waar verlichting in verwerkt is.

In die muur is ook een verticale nis gecreëerd, die afgewerkt is met houten plankjes. Handig voor het opbergen van kleine spullen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply