Moderne badkamers voorbeelden

Mooi badkamerontwerp door Mado Design uit Polen


Mado Design heeft een hele mooie badkamer ontworpen voor een modern appartement gelegen in Polen. Daarbij hebben ze gebruik gemaakt van een mix van verschillende materialen en kleuren. Een mooi voorbeeld wat je met materialen en kleuren kunt bereiken voor een uniek modern badkamerontwerp.

Mooi badkamerontwerp door Mado Design uit Polen

Ruime inloopdouche

De badkamer is ruim en voorzien van moderne gemakken. In plaats van een bad én een douche, is er gekozen voor een ruime inloopdouche. De inloopdouche is voorzien van een luxe regendoucheset en een grote glazen douchewand met een zwarte stalen frame. Aan de andere kant van de douchewand vind je het toilet.

Voor de vloer is er gekozen voor een lichte tegels met een houten vloer look. Aan de muren bij de inloopdouche zijn ook houtlook wandtegels gebruikt, maar dan in een iets donkerder tint dan de vloer.

Muren als blikvanger

De muren bij het toilet hebben een andere behandeling gekregen. De muur waar het hangtoilet aan gemonteerd is, is strak zwart, maar de grote blikvanger wordt gevormd door de andere muur. Die is namelijk bekleed met een soort natuursteen in de kleuren wit, bruin en blauw.

De wastafel vind je naast het toilet, waar een mooie houten badkamermeubel is opgehangen. De opbouwwastafel is op de meubel geplaatst, en gecombineerd met een inbouwkraan, die in de spiegel is verwerkt.

Mooi badkamerontwerp door Mado Design uit Polen

Mooi badkamerontwerp door Mado Design uit Polen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply